FOTO - MINNER - GLEDER - GAVER - FORTELLING - SORG - LYKKE

Et fotografi kan romme det meste, og det er opp til den som tar bildet om de klarer å fange akkurat DET øyeblikket. Og det beskriver det jeg syntes er aller best - å fange øyeblikk. Jeg tar ikke perfekte stylede studiobilder, men jeg er ikke så værst til å fange øyeblikkene. I en dåp, i en bursdag, på en tur, i lek med hunden osv. Det perfekte bildet gir meg glede og inspirasjon til å knipse og lære videre, bildet som ble mislykket gir meg frustrasjoner OG den samme inspirasjonen som et godt bilde :D

Foto

Jeg fikk mitt første kamera da jeg var 12-13 år, og jeg tok mye bilder. Men det var dyrt å fremkalle og det var mange som ble dårlige. Jeg feilet og lærte selv, hadde alltid en drøm om å bygge et eget mørkerom, men hadde aldri muligheten. Mitt mest spennede øyeblikk med kamera fra den tiden var når jeg la meg under et spranghinder og tok bilde nåre hestene hoppet over. Man er jo udødelig når man er i den alderen. Jeg husker ikke hvordan bildene ble, men jeg husker den skrekkblandede fryden når de hoppet over meg.

Jeg har gått gradene med Ixus, Powershot, EOS D30 og EOS D50 og EOS D7 - alle Canon.

I dag har jeg et EOS 7D mark ll og et EOS R6 mark II.
Har litt forskjellig i objektiver, fra portrettobjektiv til en zoom opptil 600mm.

Redigeringen foregår i Photoshop og Lightroom

Jeg er stort sett selvlært i dette, men lar aldri sjangsen gå fra meg om det er noen proffe som har tid til å dele av sin kunnskap. Ser jeg flotte bilder på nettet, så kan jeg gjerne sende en melding til fotografen og be om info om hvordan bildet er blitt som det har blitt. Og jeg har enda til gode å ikke få svar.

Del denne siden